Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Sony παρουσίασε demos του PlayStation VR2 στο GDC

*
Η Sony παρουσιάζει το επερχόμενο PlayStation VR2 σε developers που βρίσκονται στο GDC, το οποίο πραγματοποιείται από 21 μέχρι 25 Μαρτίου. Συγκεκριμένα ο Chet Faliszek, σεναριογράφος που έχει εργαστεί στα Half-Life, Portal και τη σειρά Left 4 Dead, αναφέρει ότι του δόθηκε η ευκαιρία από τους Shuhei Yoshida και Greg Rice του PlayStation να δοκιμάσει ένα demo από τη νέα συσκευή εικονικής πραγματικότητας. Μάλιστα θέλησε να κάνει ένα σχόλιο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, λέγοντας ότι ήταν αρκετά καλό, ενώ ταυτόχρονα ευχαρίστησε τα στελέχη της Sony. 

Ενώ δεν είναι ξεκάθαρο τι περιείχε το demo, υπήρξε στο GDC παρουσίαση με τίτλο “Building Next-Games for PlayStation VR2 with Unity”. Τον Ιανουάριο η Sony αποκάλυψε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του PlayStation VR2, όπως και το πρώτο παιχνίδι που θα είναι το Horizon Call of the Mountain. Ο τίτλος είναι υπό ανάπτυξη από την Guerrilla Games σε συνεργασία με το νέο studio του PlayStation, Firesprite.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*